Skandál v rodině Kardashianů! Jejich člen se chlubí toaleťákem z dolarových bankovek
zdroj: Instagram

Skandál v rodině Kardashianů! Jejich člen se chlubí toaleťákem z dolarových bankovek

17. 9. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Rodina Kardashianových je v USA hodně populární a každý ví, že jejich majetek dosahuje astronomických výšin. Ovšem jeden z nich zvolil hodně zvláštní způsob, jak se svým tučným kontem na internetu pochlubit.

Třicetiletý Scott Disick je manžel nejstarší dcery Kourtney Kardashian a k luxusu tak přišel jako slepý k houslím. Zřejmě neví co s lehce nabytými penězi a tak poslal na sociální síť fotografii s toaletním papírem vytvořeným právě z balíku stodolarových bankovek. Zda je k tomuto účelu opravdu používá, už se nepochlubil, ale každopádně tím vyvolal vlnu nevole u Američanů.

toaleťák z bankovek zdroj: Instagram

Lord Disick, jak sám sebe velmi příznačně na internetu nazývá, zřejmě očekával mnohem více nadšení u svých příznivců, ale nikoliv kritické komentáře, kterých byla většina. "Měl bys je dát někomu, kdo je potřebuje, jako jsou děti v Africe, nebo děti umírající na rakovinu. Chci jen říct, že jsou lidé, kteří peníze potřebují víc, než jen jako náhražku toaletního papíru," zněl jeden komentář. Další podotýkali, že peníze má pouze díky Kourtey a sám by si je nikdy nevydělal.

peníze zdroj: Instagram

Zkrátka Scott ví, jak si užívat života a rád se o nákupy diamantových hodinek, sportovních aut a dalších vymožeností dělí i se svými příznivci, kterých na síti Instagram opravdu nemá málo. Je jich téměř 2,5 miliónu! Čím je naštve příště?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku