Silikonová sexbomba Katie Price se předčasně stala počtvrté matkou
zdroj: Profimedia

Silikonová sexbomba Katie Price se předčasně stala počtvrté matkou

19. 8. 2013 – 14:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Fotomodelka a zpěvačka rodí jedno dítě za druhým! Svého posledního potomka přivedla na svět minulý týden dokonce o dva měsíce dříve!

Pětatřicetiletá Britka Katie Price alias Jordan na sebe nejvíce upozorňuje svým výstředním zhledem a vystupováním. Podstoupila už nesčetně plastických operací včetně prsou, rtů, nosu, o botoxu a liposupci nemluvě.

Katie porodila syna Jetta Rivieru ve 32. týdnu akutním císařským řezem, který označila doslova jako noční můru! Malý Jett musel být přiveden na svět předčasně kvůli slabé srdeční odezvě, jinak mohl být jeho život ohrožen. "Pamatuju si, že mi sestra řekla, že mám pět minut na sprchu a potom že přijde císařský řez. Zpanikařila jsem! hrozně se bojím jehel a tedy i epiduralu. Uvědomila jsem si, že je to moje poslední sprcha před narozením mého čtvrtého dítěte," svěřila se modelka se svými strastiplnými zážitky z porodnice.

Kieran Hayler a Katie Price zdroj: Profimedia

Rodina včetně nového manžela Kierana Haylera byla zrovna na dovolené v Evropě, když se jí udělalo nevolno a musela vyhledat lékaře. Druhé synovo jméno Riviera je tedy zřejmě odvozeno od riviéry někde u moře, kde trávili prázdniny, zřejmě na jihu Francie či Itálie. Kvůli synově přečasnému narození, zůstává stále ještě v místě porodu.

Malý Jett se může těšit na tři starší sourozence a to nejstaršího postiženého Harveyho, jehož otcem je fotbalista tmavé pleti Dwight York který je od narození postižeý a dále na sestřičku Princess a brášku Juniora, které má s předchozím manželem Peterem Andrém. Ač se to možná nezdá, je Katie skvělá matka a za péči o svého nemocného, který je od narození téměř slepý a trpí syndromem pomalého vzrůstu, získala titul Matka roku.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku