Silikonová Katie Price a kulturistka Jodie Marsh se do sebe pustily!
zdroj: tisková zpráva

Silikonová Katie Price a kulturistka Jodie Marsh se do sebe pustily!

19. 3. 2013 – 14:46 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Obě dvě rády vystavují svá silikonem upravená ňadra a pro sprosté slovo také ani jedna nejde daleko. Nyní se do sebe ostře pustily a ani jedna nenechala na té druhé nit suchou.

Obě upravené "sexbomby"vedou mezi sebou válku už nějakou dobu. Nyní se Jodie vyslovila, že je Katie Price opravdu špatná modelka. Zatímco se Katie alias Jordan, jak zní její umělecké jméno, omluvila herečce Kelly Brook kvůli tomu, že ji nazvala "machnou", Jodie to nechce nechat jen tak být.

Jodie Marsh zdroj: Profimedia

Modelka a herečka Jodie, která už nafotila mnoho odvážných fotek, v polední době propadla kulturistice a její tělo je vypracované téměř až k dokonalosti, ovšem jak se to vezme. Červené vlasy, přepálená pleť ze solária a nevkusné všeodhalující oblečení, to je její typický styl.

Jodie se vyslovila už tehdy ke snoubenci Katie Price, kterého si vzala po rekordně krátké době. Jodie tvrdila, že chtěl původně ji a že ji psal na Twitter a zval ji k sobě. To samozřejmě Katie odmítla.

Kelly Brook zdroj: tisková zpráva

"Někdo by jí už měl zavřít hubu! Nebo si z ní aspoň vystřelit! Její komentáře jsou odporné. Pokud si myslí, že je Kelly Brook tlustá, tak by museli všechny mladé dívky začít hladovět, " řekla na adresu Katie Price vypracovaná Jodie.

"Mám s ní opravdu velký problém a myslím si, že je velmi špatným vzorem pro ostatní," dodala Jodie.

Katie se zmínila o Kelly Brook opět v nedělním sloupku deníku The Sun: "Jsi tlustá, ale pořád vypadáš přitažlivě."
A k fotkám Kate v bikinách také nešetřila peprnými slovy: "Nezdají se být nějak upravené a jsem ohromena, jak velká Kate ve skutečnosti je!" Vypadá to, že začala válka mezi prsatými modelkami, která bude mít ještě pokračování.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku