Šílené! Zpěváka The Calling při cestě na nákup brutálně zmlátili
zdroj: Facebook

Šílené! Zpěváka The Calling při cestě na nákup brutálně zmlátili

20. 8. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Frontman známé americké kapely určitě nečekal, že ho při cestě do obchodu přepadnou a brutálně zmlátí.

Dvaatřicetiletý Alex Band je skvělý zpěvák s nezaměnitelným hlasem a možná proto některým závistivcům tak leží v žaludku. V neděli při cestě z hotelu v Michiganu, kde byl ubytovaný s kapelou si vyšel na nákup a co čert nechtěl, vedle něho zastavila dodávka a neznámí násilníci ho do ní naložili, zmlátili a nísledně hodili na koleje.

Ostatní členové kapely si všimli až druhý den ráno, že jejich lídr není v hotelu a šli ho hledat. Momentální zdravotní zpěvákův stav není znám, ale doufejme, že je mimo ohrožení života.

The Calling zdroj: tisková zpráva

Kapela v roce 2001 zaznamenala obrovský úspěch se singlem Wherever You Will Go, díky kterému stanula na páté příčce americké prestižní hitparády. Bohužel s žádným dalším songem takový úspěch nezaznamenali a v roce 2005 kapela oznámila pozastavení činnosti na dobu neurčitou. Alex se v roce 2010 vydal na sólovou dráhu a zajímavé na celé věci je, že dva dny před brutálním útokem zpěvák oznámil návrat kapely The Calling na hudební scénu, ale v jiné sestavě. Těžko říct, zda má tato skutečnost co dočinění s tím, co se stalo, ale možné to samozřejmě je. Připomeňme si alespoň nejúspěšnější singl této kapely, který má na Youtube přes 27 miliónů shlédnutí!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku