Šílené záliby celebrit: Vede Johnny Depp a jeho sbírka panenek Barbie!
zdroj: tisková zpráva

Šílené záliby celebrit: Vede Johnny Depp a jeho sbírka panenek Barbie!

18. 5. 2013 – 9:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Řekli byste do svého oblíbeného idolu, že bude milovníkem panenek? Druhý zase nejraději zahradničí. Jaké jsou další nezvyklé záliby známých osobností?

Takový rocker Liam Gallagher z Oasis je vášnivý zahrádkář a pořadatele festivalu Chelsea Flower Show jeho účast na výstavě květin velmi překvapila. Holt časy se mění a s přibývajícím věkem se mění i záliby.

Taková dědička hotelového řetězce Paris Hilton si zase libuje v chytání obojživelníků. Chytat žáby a následně je pouštět do volné přírody je určitě velmi zábavné. "Miluju lov žab. Chodím na své farmy v blízkosti Oaklandu, Kalifornie, Nevadě a taky na svém ostrově. Chytám je do kbelíku a pak je nechám jít," svěřila se Paris.

Paris Hilton zdroj: tisková zpráva

Pirát z Karibiku Johnny Depp si libuje ve sbírce limitovaných edic panenek Barbie! Ano čtete správně. Herec si rád s panenkami dokonce hraje, jak sám přiznal: "Hrál jsem si se spoustou Barbín a Kenů svých dětí. Je to jedna z věcí, která mi opravdu jde."

Řekli byste do Cristiana Ronalda, že ve volném čase hraje rád Bingo? Hvězda světového fotbalu kdysi dostal hru na DVD a díky ní si zlepšil svou angličtinu. Možná někdy vyrazí i na to opravdové do kolektivu starších dam.

Cristiano Ronaldo zdroj: tisková zpráva

Herec Tom Hanks vlastní zase sbírku dvou set starých psacích strojů, které udržuje v provozu.

To drsný boxer Mike Tyson rád pečuje o holuby! I když v ringu protivníkovi ukousl dokonce ucho, v normálním životě je to citlivý chlápek s láskou ke zvířatům. 

Fanoušky zpěváka Justina Biebera zase překvapí, jak rád skládá Rubikovu kostku, kterou zvládne složit za minutu a třiadvacet sekund. Bravo!

Justin Bieber zdroj: tisková zpráva

Zatím bez komentáře, buďte první!