Shia LaBeouf: „Zažívám existenciální krizi“
zdroj: tisková zpráva

Shia LaBeouf: „Zažívám existenciální krizi“

13. 10. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmadvacetiletý americký herec se vyjádřil ke skandálům, které ho v poslední době pronásledují.

Jak jsme vás před časem informovali, Shia La Beouf jde z maléru do maléru a dokonce se dobrovolně nechal hospitalizovat na psychiatrii.

„Zažívám něco jako existenciální krizi. Měl jsem nějaké problémy a opletačky se zákonem,“ konstatoval Shia v The Ellen DeGeneres Show.

Připomeňme, že hvězda Transformers v uplynulých měsících vyvolala hned několik incidentů. Ten pravděpodobně nejhorší se odehrál v červnu, kdy byl opilý LaBeouf zatčen za výtržnost. Na policejní stanici pak plival na jednoho z policistů a vyhrožoval mu zničením kariéry.

„Jestli se teď díváš, kámo, tak je mi to opravdu líto. Omlouvám se. Bylo to šílené,“ vzkázal mu prostřednictvím televizních kamer.

Shia LaBeouf zdroj: tisková zpráva

Shia rovněž přiznal, že i krátký pobyt za mřížemi úplně stačil k tomu, aby se rozhodl začít sekat dobrotu. „Byl jsem tam myslím 24 nebo 25 hodin, ale připadalo mi to jako celá věčnost. Bylo to docela děsivé,“ uvedl a dodal:

„Nebylo to poprvé, kdy jsem byl ve vězení, ale tentokrát mi dali svěrací kazajku a masku jako nosil Hannibal. To bylo vážně drsné.“

U soudu, který proběhl v září, tak LaBeouf raději přiznal vinu a přistoupil na dohodu zahrnující povinnost podrobit se protialkoholní léčbě.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku