Shia LaBeouf se nechal hospitalizovat na psychiatrii
zdroj: tisková zpráva

Shia LaBeouf se nechal hospitalizovat na psychiatrii

2. 7. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmadvacetiletý americký herec dospěl k závěru, že je nejvyšší čas vyhledat odbornou pomoc.

Shia, známý všem divákům filmů Disturbia, Transformers či Atentát v Ambassadoru, zažívá špatné období. Jde z maléru do maléru a dokonce mu hrozí vězení.

Úspěšný herec se totiž minulý čtvrtek opil a následně na Broadwayi ztropil výtržnost, kvůli které byl zatčen a převezen do vazby.

„Shia s vytřeštěnýma očima a rozcuchanými vlasy nejprve honil bezdomovce po divadelní čtvrti Theater District. Zdálo se, že chce jeho baseballovou kšiltovku nebo sáček s jídlem od Mc´Donalda. Později se v divadle Studio 54 bavil tím, že plácal herce, kouřil cigarety a vykřikoval oplzlosti“ popsal incident magazín Daily Mail.

Shia LaBeouf zdroj: tisková zpráva

Představitel Sam Witwickyho nevystřízlivěl ani na policejním okrsku Midtown, kde vyhrožoval jednomu ze strážců zákona tím, že má miliony a miliony dolarů a chystá se zničit jeho kariéru.

Všem, kdo Shiu znají delší dobu, je přitom jasné, že trpí psychickými obtížemi. Proto jeho rozhodnutí začít se léčit kvitovali s povděkem.

Podle dostupných informací nastoupil Shia na psychiatrickou kliniku v Los Angeles o víkendu. Jak dlouho tam bude muset zůstat, zatím není jasné.

Zatím bez komentáře, buďte první!