Sharon Stone má pořád co ukázat: V 57 letech zapózovala úplně nahá
zdroj: Profimedia

Sharon Stone má pořád co ukázat: V 57 letech zapózovala úplně nahá

15. 8. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slavné herečce sice už táhne na šedesát, ale její postavu jí může závidět kdejaká dvacítka. Nevěříte? Tak si prohlédněte snímky, které nafotila pro časopis Harper’s Bazaar.

Přestože na inkriminovaných fotografiích jí to nesporně sluší, Sharon nešetřila sebekritikou.

"Jsem si vědoma toho, že můj zadek vypadá jako pytel lívanců," konstatovala. "Ale nesnažím se být tou nejlépe vypadající starší ženou na světě.  V určitém okamžiku se začnete sami sebe ptát sami sebe, co je opravdu sexy. Není to jen o tom, zda nemáte povislá prsa. Je to o tom žít přítomností a bavit se a líbit se sama sobě stejně jako tomu, s kým jste," uvedla a dodala:

"Kdybych věřila tomu, že být sexy znamená být taková, jaká jsem byla v době, kdy jsem točila Základní instinkt, pak bychom dnes všichni měli těžký den."

Sharon Stone zdroj: tisková zpráva

Je zajímavé, že navzdory svému perfektnímu vzhledu má Stone velký problém najít si partnera.

"Je to tak stupidní… Ale už vážně nevím, co mám dělat. Byla jsem ve flirtování stále drzejší, ale nemyslím si, že ti muži si uvědomovali, že s nimi flirtuji. Prostě si říkali 'Jé, ona je zábavná,'" postěžovala si.

"Jestli je tam venku někdo dospělý, kdo mě chtěl někam pozvat, prosím volejte  Harper’s Bazaar!" rozhodla se využít situace a oslovit potenciální zájemce o svou maličkost.

Sharon Stone zdroj: tisková zpráva

Tak tomu říkáme výzva! Pánové, troufnete si?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku