Sharon Stone: „Jsem k dispozici pro randění!“
zdroj: Profimedia

Sharon Stone: „Jsem k dispozici pro randění!“

10. 7. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šestapadesátiletá herečka se rozpovídala o svém milostném životě. Co všechno prozradila?

Od té doby, co si Sharon zahrála v Základním instinktu, je pokládána za jeden z největších sex symbolů Hollywoodu. Navzdory tomu je momentálně single.

Když se jí moderátor pořadu Extra Mario Lopez zeptal na její milostný život, drze odvětila, že je k dispozici pro randění.

„Moje děti už dosáhly věku, kdy na ně nemusím brát takové ohledy jako dřív. Dokud byli příliš malí, měla jsem obavu si s někým něco začít. Nechtěl jsem, aby někdo vstoupil do jejich života a pak z něj zase zmizel. Teď už cítím, že jsem na vztah připravená“ vysvětlila Sharon.

Sharon Stone zdroj: Profimedia

Připomeňme, že hvězda filmu Casino má nejen čtrnáctiletého syna Roana z manželství s novinářem Philem Bronsteinem, ale i dvě nevlastní děti. Devítiletého Lairda adoptovala v roce 2005 a osmiletého Quinna o rok později.

Sharon rovněž uvedla, že začala spolupracovat s neziskovou organizací Sharity. Ta celebritám umožňuje vydražit část jejich šatníků, přičemž výtěžek putuje na charitativní účely. Pokud tedy máte zájem například o zakázkově vyrobenou koženou bundu Fendi nebo peer-toe boty Salvatore Ferragamo, navštivte webové stránky Sharity.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku