Sexy vojanda Avril Lavigne předvedla líbačku s holkou v novém videoklipu!
zdroj: Profimedia

Sexy vojanda Avril Lavigne předvedla líbačku s holkou v novém videoklipu!

23. 8. 2013 – 8:03 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Další klip stále oblíbené zpěvačky je na světě a je opět nabitý pořádnou dávkou energii tak, jak jsme u ní zvyklí. Jako třešničku na dortu v něm Avril vystřihla i polibek s holkou!

Za měsíc jí bude devětadvacet a už se stačila podruhé vdát. O její svatbě s o deset let starším frontmanem kapely Nickelback Chadem Krogerem v černé róbě jsme psali v jednom z minulých článků a nutno dodat, že jí to ohromně slušelo. Nyní Avril představila svůj nový videoklip v komiksovém stylu, kde je za sexy vojandu. V něm nechybí několik šíleností, jako například opilý dobrman v roli řidiče vojenského auta!

Začátek klipu začíná zpěvačka telefonním rozhovorem s neznámým mužem ve stylu svého hitu Skater Boy: "How much more obvious can I make it? He was a boy, she was a girl. If you don’t get it by now, I’m going to have to say goodbye sir."

Avril se stále drží svého stylu zpívání i oblékání a je otázkou, zda jí to vydrží i po třicítce. Píseň Rock N Roll, ke které byl viedoklip vytvořen, je chytlavá a její fanoušci určitě budou spokojeni. V klipu se mimojiné objeví i známý herec Billy Zane v roli nepřítele, který ji chce zneškodnit. Přesvědčte se sami, jak se video zpěvačce povedlo!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku