Sexy pár Ashton Kutcher a Mila Kunis se na čas stěhují do Velké Británie
zdroj: tisková zpráva

Sexy pár Ashton Kutcher a Mila Kunis se na čas stěhují do Velké Británie

28. 1. 2013 – 18:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Podle zahraničních zdrojů se Ashton Kutcher se svou láskou a zároveň nejvíce sexy ženou světa Milou Kunis budou stěhovat do Londýna.

Pár se stěhuje do Londýna, protože tam devětadvacetiletá Mila bude točit nový film s týmem, který se podílel na filmu Matrix. Ale není příliš pravděpodobné, že bude Mila stejně jako Keanu Reeves v Matrixu nosit dlouhý černý kabát. Oba si také hledají nové hnízdečko lásky v oblasti Marylebone, kde budou mít za sousedy například herečku Kate Hudson nebo režiséra Guye Ritchieho.

"Mila bude natáčet minimálně šest měsíců v okolí Londýna a Ashton se rozhodl, že pojede s ní. Tráví spolu většinu svého času," řekl zdroj z jejich okolí.

Čtyřiatřicetiletý Ashton právě dokončil poslední práce na životopisném filmu Stevea Jobse, kde hraje titulní roli a tak má konečně volno. Je rád, že může být mimo USA, kde právě finišuje jeho rozvod s herečkou Demi Moore.

Mila Kunis zdroj: tisková zpráva

 

Mila začne natáčet sci-fi s režisérskou dvojící bratry Wachowski na jaře. Zahraje si v něm také s jedním z nejvíce sexy mužů planety Channingem Tatumem.

Mila bude hrát v novém filmu ruskou emigrantku, tedy nic moc náročného pro někoho, kdo se narodil na Ukrajině. Ale přesto by Mila ráda pracovala na tom správném přízvuku a tak může dostávat lekce od manželek miliardářů z jejich sousedství v Marylebone.

Zatím bez komentáře, buďte první!