Sexy mamina Megan Fox natáčí od porodu svůj první film
zdroj: Profimedia

Sexy mamina Megan Fox natáčí od porodu svůj první film

10. 5. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Herečka, známá z filmu Transformers, se dala konečně opět do natáčení. Tentokrát nepůjde o oživlá auta, ale želvy nindža.

Šestadvacetiletá Megan porodila svého syna Noaha loni v září a už nyní se opět pustila do práce. Jak je vidět z fotografií, které byly pořízeny přímo na natáčení pokračování filmu Želví nindžové, je herečka opět ve skvělé formě, kterou ukázala v těsných teplákách a přiléhavém triku.

Ve filmu hraje krásná brunetka televizní reportérku April O´Neil, která se stává odvážnou společnicí v boji proti zločinu s tlupou želv nindža. Poprvé byl film Želví nindžové natočen v roce 1990 a poté se dočkal dvou pokračování v letech 1991 a 1993.

Megan Fox zdroj: Profimedia

Navzdory návratu na výslunní, se herečka nechala nedávno slyšet, že být slavný je někdy horší než být šikanován.

"Nemyslím si, že to lidé chápou. Myslí si, že bychom měli držet hubu a přestat si stěžovat, když žijeme ve velkých domech a jezdíme Bentley, takže náš život musí být jednoznačně úžasný. Co si ale ostatní neuvědomují...I když jste na střední škole byli šikanováni třeba deseti spolužáky, tak být slavný znamená, prožívat to v celosvětovém měřítku, kde vás neustále šikanují miliony lidí po celém světě," vysvětlila stinnou stránku slávy Megan Fox.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku