Sexy herec Channing Tatum se poprvé stal otcem
zdroj: tisková zpráva

Sexy herec Channing Tatum se poprvé stal otcem

5. 6. 2013 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiatřicetiletý americký herec má důvod k oslavě – jeho manželka Jenna Dewan mu před několika dny porodila holčičku.

Channinga Tatuma se 30. května stal táta. Podle svých vlastních slov se miminka nemohl dočkat. A jak se ve své nové roli cítí?

"Nemyslím si, že člověk se může na rodičovství připravit. Je to tak trochu freestyle," přiznala hvězda populárního seriál Jump Street 21 v rozhovoru pro magazín Vanity Shape.

Tatum také promluvil o svých vlastních rodičích: "Nebyli perfektní. Neznám nikoho, kdo by měl perfektní rodiče. Ale vzal jsem si z toho ponaučení. Budu se snažit, abych byl své dceři dobrým otcem i přítelem."

Channing Tatum a Jenna Dewan zdroj: Profimedia

Channing dále přiznal, že měl ve škole velké problémy a dokonce užíval léky zlepšující paměť a soutředění. "Když jsem bral prášky, učení mi šlo líp, ale stávala se ze mě zombie. Dexedrin, Adderall – je to návykové jako každá jiná droga. Nějaký čas to fungovalo docela dobře, ale pak se dostavily hluboké deprese. Naprosto chápu, proč se některé děti v podobné situaci pokusí o sebevraždu. Cítíte se opravdu hrozně, jako tělo bez duše. Své dceři bych nikdy nic takového neudělal," řekl vážně.

Dodejme, že Channing a Jenna rozhodně nechtějí zůstat jen u jednoho potomka. Malá Everly se tak nejspíš brzy dočká sourozence.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku