Sexy Carmen Electra předvádí své božské tělo v novém videoklipu!
zdroj: tisková zpráva

Sexy Carmen Electra předvádí své božské tělo v novém videoklipu!

21. 2. 2013 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Americká kráska se po téměř dvaceti letech vrátila na hudební scénu s novým videoklipem, ve kterém ukázala své božské tělo.

Patříte k fanouškům americké zpěvačky, herečky a modelky Carmen Electry? Pak by vám rozhodně neměl uniknout její nejnovější videoklip k singlu I Like It Loud, který nenechá chladným snad žádného muže.

„Don’t wanna think too much, just turn the music up -Yeah I like it, I like it loud,“ začíná čtyřicetiletá Carmen zpívat před obří stěnou z LED světel. O pár vteřin později už tančí na ulicích New Yorku, oblečená jen v kožichu, koženém body a spodním prádle. Jelikož Carmen se nijak netají svým pozitivním vztahem k sado-maso praktikám, nikoho asi příliš nepřekvapí, že ji na procházce nočním velkoměstem doprovázejí hned dvě ženské otrokyně.

Carmen Electra zdroj: Profimedia

Kromě bujného poprsí hlavní aktérky vás při sledování videoklipu jistě zaujmou i retro záběry, díky kterým se barevný obraz střídá s černobílým. Samostatnou zmínku si nepochybně zaslouží také scény odehrávající se v limuzíně. Carmen, oblečená do smyslných červených šatů, v ní pro změnu svádí pohledného mladíka a v jiném záběru si vychutnává doutník.

Singl I Like It Loud produkoval slavný Bill Hamel, který pracoval například s Justinem Timberlakem či Madonnou a byl rovněž nominován na cenu Grammy. Carmen se vrací k hudbě po téměř dvacetileté pauze, kdy její album z roku 1993 u posluchačů propadlo a proslýchá se, že novým singlem její comeback nekončí.

Zatím bez komentáře, buďte první!