Selena Gomez: V novém videoklipu bude sexy jako nikdy!
zdroj: Profimedia

Selena Gomez: V novém videoklipu bude sexy jako nikdy!

2. 5. 2013 – 13:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvacetiletá americká kráska natočila klip k songu Come And Get It. A podle prvních fotografií je jasné, že se bude na co dívat.

Zveřejněný snímek z natáčení zachycuje Selenu při dovádění ve vodě. Slavná zpěvačka si svůdně pohrává se svými vlasy a navíc se zdá, že na sobě nemá nic kromě težkého náhrdelníku!

"Videoklipu k Come And Get It se dočkáte už brzy," slíbila na svém Twitteru Selena, o které se v současnosti proslýchá, že se opět dala dohromady se svým bývalým přítelem Justinem Bieberem. Sám Justin nedávno vypustil do světa fotografii, na které sedí svlečený do půli těla u svého notebooku a surfuje po Internetu, zatímco Selena ho zezadu objímá.

Selenini přátelé z toho ovšem nijak nadšení nejsou. "Prolévala kvůli němu potoky slz. Udělali jsme všechno, co jsme mohli, abychom je udrželi od sebe, ale on byl tak vytrvalý. Nakonec ji přesvědčil, aby mu dala ještě jednu šanci," povzdechl si jeden z nich.

Čekání na videoklip k "Come And Get It" si můžete zkrátit poslechem jednoho ze Seleniných největších hitů – "A Year Without Rain":

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku