Selena Gomez: Už zase chodí nahoře naostro!
zdroj: tisková zpráva

Selena Gomez: Už zase chodí nahoře naostro!

25. 6. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaadvacetiletá zpěvačka byla několikrát vyfocena, jak se prochází po ulicích New Yorku bez podprsenky. Chce udělat dojem na Alexandera DeLeona?

Selena Gomez nedávno prozradila, že po sérii neúspěšných vztahů (s Justinem Bieberem, Zeddem a Nickem Jonasem) požádala o radu několik celebrit včetně Olivie Wilde a Paula Rudda.

"Právě jsem strávila víkend v Kansasu s Paulem Ruddem, Olivií Wilde, Jasonem Sudeikisem a Johnnym Knoxvillem. Navrhla jsem, abychom se bavili o randění. To je takový můj přístup. Když se setkám s tak skvělými lidmi, chci totéž, co mají oni," konstatovala.

Selena Gomez zdroj: Profimedia

Interpretka hitu Come & Get It bohužel neuvedla, co přesně jí výše zmíněné hvězdy doporučily. V poslední době ale opět přestala nosit podprsenky, čímž v New Yorku způsobila pořádný poprask. Zlé jazyky tvrdí, že tak chce zapůsobit na rockera Alexandera DeLeona, se kterým nedávno večeřela v hotelu Chantelle.

Zasvěcený zdroj ale serveru HollywoodLife.com prásknul, že Gomez a DeLeon jsou pouze přátelé.

"Rozhodně mezi nimi není žádná sexuální chemie... Alex prostě jen rád chodí ven s krásnými lidmi. Navíc je zadaný s dánskou modelkou Josephine Skriver a skvěle jim to funguje," prohlásil a dodal: "Pokud vím, neplánují v dohledné době ani žádnou profesní spolupráci."

Škoda!

Zatím bez komentáře, buďte první!