Selena Gomez natáčí ve studiu smutný song o rozchodu s Justinem Bieberem
zdroj: tisková zpráva

Selena Gomez natáčí ve studiu smutný song o rozchodu s Justinem Bieberem

31. 1. 2013 – 14:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Po tom, co zůstaly u jednoho z nejsledovanějších vztahů současnousti pouze vzpomínky, rozhodla se je zpěvačka Selena Gomez zhudebnit ve své nové písni.

Po dvouletém vztahu se zpěvákem Justinem Biebrem se Selena rozhodla udělat to tak, jak to zkrátka umělci tohto typu dělají a to vyzpívat se z toho, co zažili. Selena a Justin byli krásný pár a velmi se milovali, i když je mnoho lidí podezíralo z toho, že jejich láska slouží pouze jako dobře promyšlená propagace. Zpívat o svých zážitkách, ať už dobrých či špatných, se zpěvačka vydala v úterý do studia v Los Angeles. Odtud také pocházejí fotografie, které poslala na twitter a vypadá to, že si práci ve studiu užívala.

Selena Gomez zdroj: Twitter

K fotografii připsala že jde o velmi smutnou serenádu a jestli je to skutečně pravda, ukáže až samotná píseň. Další den poslala na twitter fotku v poněkud rozvernější náladě a vypadalo to, že píseň bude spíše veselejšího charakteru.

Justin Bieber a Selena Gomez zdroj: tisková zpráva

Selena je také vděčná své nejlepší kamarádce Taylor Swift, že jí byla oporou při jejím bolestivém rozchodu s Justinem. Nejspíš se utěšovaly navzájem, protože Taylor se také v lednu letošního roku rozešla se zpěvákem kapely One Direction Harrym Stylesem. Její románek ovšem trval pouhé dva měsíce, takže těch slz asi tolik nebylo, jako v případě Seleny. 

Taylor Swift zdroj: tisková zpráva

"Taylor je pro mě jeden z nejvíce inspirativních, pozitivních a srdečných lidí, co znám. Hodně jsem toho v posledních měsících prožila a nebylo to nic veselého... S Taylor se nám stalo něco podobného téměř ve stejnou dobu a ani jednou jsme se nabavily o hudebním průmyslu, ve kterém žijeme. Prostě se stala osobou, které se můžu se vším svěřit a vím, že je hodně těžké věřit některým holkám. Proto jsem ráda, že ji mám," vysvětlila Selena.

Zatím bez komentáře, buďte první!