Scarlett Johansson dokazuje, že i biblické verše mohou být zatraceně sexy
zdroj: Twitter

Scarlett Johansson dokazuje, že i biblické verše mohou být zatraceně sexy

30. 10. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třicetiletá americká herečka a zpěvačka má nového koníčka – v rádiu Tasty předčítá starozákonní pasáže. A je v tom vážně dobrá.

Scarlett Johansson navázala spolupráci s komikem Mikem O'Brienem. V rámci projektu "Sexy Bible" čte vybrané biblické pasáže. Naposledy šlo o Deuteronomium 21… a znělo to vážně smyslně!

"Má-li někdo syna nepoddajného a vzpurného, který neposlouchá otce ani matku, a když ho kárají, neposlechne je… ať ho jeho otec i matka uchopí a vyvedou ke starším jeho města, k bráně jeho místa… a řeknou starším jeho města: 'tento náš syn je nepoddajný a vzpurný'… a tak ho všichni muži jeho města uházejí kamením a zemře," recitovala svůdným hlasem.

"Když jsem se poprvé stal posedlý knihou Deuteronomium, nevěděl jsem, jak to po komediální stránce provést, ale věděl jsem, že co nejvíc by toho měla udělat žena," vysvětlil Mike.

"Vzhledem k tomu, že mnohé verše jsou velmi misogynní, to chtělo člověka, který si z toho bude dělat legraci. Byl jsem opravdu nadšený, když mi Scarlett řekla, že se toho ujme."

Scarlett, myslíme, že bys měla začít přemýšlet o dráze kazatelky!

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku