Sandra Bullock vyfoukla roli Angelině Jolie v novém napínavém thrilleru
zdroj: tisková zpráva

Sandra Bullock vyfoukla roli Angelině Jolie v novém napínavém thrilleru

26. 7. 2013 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sandra se na podzim objeví v novém napínavém thrilleru a dokonce po boku sexy George Clooneyho

Dnes již devětačtyřicetiletá Sandra Bullock nestárne a naopak zraje jako víno. O jejím sexy vzhledu se můžeme rok co rok přesvědčit v nějakém filmovém snímku, kde herečka ztvárňuje zpravidla komediální role. Pravda je, že tento žánr Sandře svědčí.

Výjimka ale potvrzuje pravidlo a tak nedávno tahle kráska kývla na nabídku z úplně jiného soudku, než jsme doteď byli zvyklí. Na podzim se přesvědčíme v kinech, jak se popere s vážnou rolí v novém thrilleru a aby to nebylo málo, po boku jí bude jeden z nejvíc sexy mužů planety, George Clooney. Sandra tak nahradila původní tvář snímku Angelinu Jolie, která měla mít hlavní roli.

Sandra Bullock zdroj: Profimedia

A o co že se tedy jedná? Těšit se můžeme na snímek Gravity, který se v našich kinech objeví 3.10.2013 a to dokonce ve 3D! Jednoznačně bude o co stát, protože film vypráví o misi astronautů a jak to tak v thrillerech bývá, zápletka bude mrazivě krutá.

Velitelka mise Ryan Stoneová (Sandra Bullock) se při nehodě odpojí od jejich kosmické lodi a samovolně se začne pohybovat vesmírem a to bez jediného kontaktu s lidmi. Jak celý film dopadne si budeme muset počkat, nicméně ve 3D  formátu půjde o opravdový zážitek, protože vznášet se ve vesmíru s pohledem na planetu Zemi bude vážně super.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!