Sandra Bullock prozradila, že díky mateřství se konečně začala cítit dospěle
zdroj: Profimedia

Sandra Bullock prozradila, že díky mateřství se konečně začala cítit dospěle

9. 10. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Hvězda sci-fi thrilleru Gravitace si v roce 2010 osvojila chlapečka jménem Louis Bardo. Tento akt prý úplně změnil její život.

Sandra Bullock prohlásila, že po Louisově adopci se konečně začala cítit dospěle.

"Doslova jsem zjistila, kdo skutečně jsem. Ještě ne úplně. Ale asi před dvěma lety všechny díly skládačky zapadly do sebe," svěřila magazínu Glamour.

"Mateřství a rozvod – a ne jenom rozvod, ale i to přepadení. Dopustila jsem, aby mě to ovlivnilo… Musela jsem o krok ustoupit a říct si 'v malém Louisovi mám ten největší dar a měl by vidět takovou ženu, jakou chci aby znal'. Takže dítě vás nutí, abyste se vyhrabali ze sr..ek. Tím nejlepším možným způsobem," vysvětlila.

V zahraničních bulvárních médiích se nedávno objevily články, ze kterých plyne, že jednapadesátiletá herečka si osvojila další dítě – tentokrát holčičku. Podle nejmenovaného zdroje z jejího okolí to plánovala už delší dobu.

"Všechny potřebné papíry už měla vyřízené, ale opravdu chtěla, aby to bylo s tím správným mužem," prásknul dotyčný serveru RadarOnline.com.

Oním "správným mužem" se nakonec stal losangeleský fotograf a model Bryan Randall, který svou partnerku údajně maximálně podporuje a navíc má všechny předpoklady k tomu, aby z něj byl skvělý otec.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku