Russell Brand vyslal na internet své fotografie s šílenými modely
zdroj: tisková zpráva

Russell Brand vyslal na internet své fotografie s šílenými modely

8. 4. 2013 – 7:45 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Kontroverzní herec a zpěvák předvedl soukromou módní přehlídku svých kreací ze své garáže a snímky umístil k pobavení na internet.

Sedmatřicetiletý bývalý manžel zpěvačky Katy Perry je známý tím, že si ze sebe dokáže udělat legraci. Nejinak tomu bylo i nyní, kdy se zpěvák rozhodl představit nový módní trend ze své soukromé kolekce. Komediant se o víkendu zřejmě nudil a při jarním úklidu našel několik vyřazených kousků ve své garáži, které si následně oblékl na sebe. Snímky poté umístil na Twitter, aby tím pobavil i své fanoušky. "Model složený z věcí nalezených v garáži," připsal k fotografii. Outfit, zahrnující ovbojský klobouk a boty, bílé spodky a upnutou krátkou bleděmodrou mikinu, by měl podle něj zřejmě určovat nový trend ála Russell Brand.

Russell Brand zdroj: tisková zpráva

Aby bylo předvádění dokonalé, přidal k pźování i příznačné kreace, pro Branda typické. Kdo viděl film Kopačky z roku 2008, určitě ho u zpěváka nic takového nepřekvapí. Ač se jeho aktuální módní snímky mohou zdát bizarní a je nepravděpodobné, že by se dostaly do některé z módních biblí typu Vogue, alespoň spestřil jinak šedý den sobě i svým fanouškům.

Naposledy si Brand zahrál v roce 2012 v muzikálovém filmu Rock of Ages, kde účinkovali mimojiné i Tom Cruise nebo Catherine-Zeta Jones a namluvil postavičku v animovaném filmu Já, padouch 2, který bude do našich kin uveden letos v červenci.

Zatím bez komentáře, buďte první!