Robert  Pattinson řádil se třemi ženami a ještě za to dostal zaplaceno!
zdroj: tisková zpráva

Robert Pattinson řádil se třemi ženami a ještě za to dostal zaplaceno!

20. 3. 2013 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Říká se, že pomsta nejlépe chutná za studena. A Robert Pattinson své expřítelkyni naservíroval hned trojnásobnou porci!

Někteří muži se zkrátka narodili pod šťastnou hvězdou. Nejenže si užijí se třemi krásnými ženami, ale ještě navíc za to dostanou odměnu ve výši 8 milionů britských liber (přibližně 240 milionů Kč). Své by o tom mohl vyprávět Robert Pattinson.

Šestadvacetiletý herec se stal hlavní mužskou tváří reklamní kampaně propagující novou kolekci pánské módy značky Dior. V jisté scéně se prý Robert (svlečený do půli těla) líbá s jednou ze tří modelek jazykem. V jiné jsou všichni čtyři polonazí. Vypadá to tedy, že se máme na co těšit – i když dosud není jasné, zda některé příliš odvážné záběry nakonec nebudou vystřiženy.

Kristen Stewart zdroj: tisková zpráva

"Reklama je sexuálně explicitní," uvedl nejmenovaný zdroj z Dioru. "Pokud jde o Roberta, ten se nenechal dvakrát pobízet a do své role se vžil opravdu rychle. Vlastně by se dalo říct, že se v ní zasekl," dodal.

Otázkou zůstává, zda tyto informace potěšily i Robertovu bývalou přítelkyni, dvaadvacetiletou Kristen Stewart. Připomeňme, že Kristen před rokem Roberta podvedla s režisérem Rupertem Sandersem, který je téměř dvakrát tak starší než ona. Možná měl "R-Patz" vzít nějaké fotografie z natáčení a poslat jí je jako dárek.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku