Robbie Williams je král Evropy. Naživo i v kině
zdroj: tisková zpráva

Robbie Williams je král Evropy. Naživo i v kině

25. 8. 2013 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Robbie Williams vyrazil po dlouhých 7 letech na turné po Evropě. O vyprodané haly a stadiony se rozhodl Robbie podělit i se zbytkem Evropy prostřednictvím přímého přenosu z estonského Tallinnu, který se promítal po evropských kinech. V Česku hrál Robbie ve třiceti kinosálech.

Jako místo konání "evropského" koncertu byl vybrán předposlední koncert Take The Crown tour v Estonsku. Zaplněný 70tisícový stadion v Tallinnu, obklopený lesy z jedné a mořem z druhé strany, už byl nabuzený, když diváci poklidně usedali do svých pohodlných sedadel v kinech. Kamery zabíraly venkovní stadion ze všech úhlů a přesně na čas zaměřily svou pozornost na pódium, kterému kralovala obří zlatě osvětlená maketa hlavy Robbieho Williamse. Z jejího temene vyjel na pásech připoutaný Robbie, který příchodem připomínal Jamese Bonda, a černým kostýmem s flitrovaným frakem a botami plnými ostnů zase kouzelníka.

Robbie Williams zdroj: tisková zpráva

Velkolepým příletem na scénu a písní Let Me Entertain You začal Williams svou show. Ve dvou hodinách zazněly všechny zásadní hity jako Feel, Bodies nebo Rock DJ. Převážnou většinu písní zazpíval s kapelou za zády, pár songů ovšem zaznělo v akustické verzi, které zpěvák odehrál se svou kytarou na kraji pódia. S písněmi si pohrával a leckdy spojil hned dvě do jedné. Na pódiu se pohyboval lehkými tanečními kroky, stěžoval si na záda a sháněl se po dobrých estonských drogách.

Zbytek článku si přečtete ZDE!

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku