Rihanna v ohrožení: Měla by zvolnit a přestat pařit!
zdroj: tisková zpráva

Rihanna v ohrožení: Měla by zvolnit a přestat pařit!

26. 3. 2013 – 15:36 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Rihanna byla svými lékaři požádána, aby se zřekla na nějaký čas bujarých oslav a změnila svůj dosavadní životní styl, pokud chce dokončit své turné.

Pětadvacetiletá barbadoská zpěvačka na tom opravdu není zdravotně příliš dobře. Kvůli onemocnění laryngitidou byla nucena zrušit dva koncerty z jejího světového turné Diamonds World Tour. Rihanna v současné chvíli není schopná udržet stejnou laťku, kterou na svých vystoupeních nastavila.

Výherkyně světových hudebních hitparád se už pokouší opět dostat do formy a předvést tu pravou show, na kterou jsou u ní všichni zvyklí.

Zdroj řekl: "Rihannina nemoc byla tak závažná, že ji dokonce lékaři varovali, že její léčení může trvat až měsíc, než se plně zotaví. Dokonce hrozilo, že se turné bude muset zrušit úplně. Zatím byla zrušena vystoupení v Baltimore a Bostonu kvůli její nemoci." Zpěvačka už ale fanouškům slíbila, že jim zrušená vystoupení vynahradí. Rihanně bylo řečeno, že pokud radikálně nezmění její dosavadní životní styl, bude riskovat, že se jí to přihodí znovu.


"Bojí se a ví, že si za to částečně může sama. Miluje totiž kouření, pití a ponocování. Její tělo to už prostě nevydrželo a řeklo dost," vysvětlil blízký člověk z okolí zpěvačky. Jiní zase tvrdí, že Rihanna začala pomalu uznávat, že na ní její vztah s Chrisem Brownem nemá moc pozitivní vliv.

Rihanně bylo také vyhrožováno smrtí, které doprovázely verbální útoky a někteří z jejích přátel, jako například Katy Perry, se k ní otočili zády. Může za to právě její znovuobnovený vztah s Brownem.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku