Rihanna se nestydí! Na internet poslala fotky svého sexy zadečku
zdroj: Instagram

Rihanna se nestydí! Na internet poslala fotky svého sexy zadečku

24. 5. 2013 – 15:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Rihanna se opět odhalila pro svůj nový videoklip! Její sexy zadeček, který v něm odhalila, můžou její fanoušci obdivovat ale už nyní.

Pětadvacetiletá zpěvačka a nově i návrhářka předvedla svůj dobře tvarovaný zadeček v červených tangách, přes které si navléka zařezané džínové kraťásky. Pozadí si pro větší efekt samozřejmě nezapomněla řádně naolejovat.

Rihanna zdroj: Profimedia

Na internetu se objevily další snímky z natáčení, jako například stylizace Rihanny do podoby Marilyn Monroe. Bílá paruka a světlé body jsou v kontrastu s její čokoládovou kůží velmi nápadné.

Rihanna zdroj: Profimedia

 Další fotkou, kterou popová diva vyslala prostřednictvím svého Instagramu do světa, je snímek plný dolarových bankovek s botami, na kterých je vidět jejich odraz. Rihanna peníze miluje a nebojí se to přiznat!

Rihanna zdroj: Instagram

Rihanna vyrazila aktuálně do boje s oděvní firmou Topshop, která ve Velké Británii začala prodávat trička s potiskem její tváře. Ta je zažalovala o 5 milionů dolarů.

Zítra přijde do obchodů také nová kolekce River Island, kterou Rihanna pomáhala navrhnout, takže se její fanoušci mají na co těšit.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku