Rihanna: Otec mlátil matku, zlomil jí jednou nos
zdroj: tisková zpráva

Rihanna: Otec mlátil matku, zlomil jí jednou nos

9. 11. 2009 – 22:54 | Magazín | red | Diskuze:

Zpěvačka Rihanna je typickou obětí domácího násilí. Když vyrůstala, otec mlátil její matku, která ho nikdy neopustila, nikdy na něj nezavolala policii a nikdy nevyhledala odbornou pomoc. Rihanna si celý život říkala, že by o podobného muže ani nezavadila. A pak dostala sama nakládačku od partnera Chrise Browna, jehož ihned poté nechtěla opustit. Až s odstupem času se dokázala na vše podívat kriticky. Teď svůj příběh používá jako odstrašující případ.

„Celý život jsem mlátila do otcovy nohy a stála mezi rodiči, rozbíjela skleničky, aby slyšeli něco jiného a nechali těch hádek. Moje máma nikdy nešla do nemocnice, ale jednou jí zlomil nos. Celou dobu jsem si říkala, že nikdy nebudu randit s někým, kdo je jako otec, nikdy,“ svěřila jednadvacetiletá zpěvačka v rozhovoru pro televizi ABC.

Ale medializace její vlastní hádky s Chrisem Brownem jí radost neudělala. Byla otřesená a k tomu ji všude pronásledovaly hordy novinářů. Když pak zveřejnili na internetu fotku její zmlácené tváře, cítila se ponížená.

„To není fotka, kterou by měl člověk komukoli ukazovat. Měla jsem pocit, že jsem naprosto zneužitá… jako by si z toho lidé dělali legraci… ale je to můj život. Byla jsem zklamaná, zvláště když jsem zjistila, že tu fotku zveřejnily dvě ženy,“ dodala Rihanna.

Zatím bez komentáře, buďte první!