Rihanna o návštěvě Bílého domu: „Co se mi líbilo nejvíc? Že můj prezident je černý!“
zdroj: Instagram

Rihanna o návštěvě Bílého domu: „Co se mi líbilo nejvíc? Že můj prezident je černý!“

12. 11. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šestadvacetiletá zpěvačka se s novináři podělila o své dojmy z návštěvy oficiálního sídla prezidenta USA.

Rihanna se svou výpravu do Bílého domu rozhodla pojmout opravdu neobvykle – předstírala, že je Olivia Pope (postava z úspěšného televizního seriálu Skandál, která dřív pracovala jako konzultantka pro styk s veřejností v prezidentské kanceláři).

A z fotografií, které zveřejnila na svém Instagram, je zjevné, že si to opravdu užívala. Mj. zapózovala na pódiu v místnosti, kde se tradičně konají tiskové konference a před venkovní telefonní budkou.

„Fitzi, miláčku…“ připsala barbadoská kráska k druhému zmíněnému snímku odkazujíc na seriálového prezidenta Fitzgeralda Granta, kterého ztvárnil herec Tony Goldwyn.

Rihanna zdroj: Instagram

Když při odchodu dostala otázku, co se jí nejvíc líbilo, neváhala s odpovědí ani vteřinu.
„Že můj prezident je černý,“ prohlásila a zamířila ke svému autu.

Interpretce hitu Umbrella trocha odreagování přijde vhod. V poslední době ji totiž pronásleduje muž jménem Kevin McGlynn, jehož chování podle agentury Reuters vykazuje stejně obsedantní rysy, jako chování vraha Johna Lennona.

„Dotyčný se zdá být tikající časovanou bombu, zcela fixovanou na Rihannu a představuje vážnou hrozbu pro ni i pro její okolí,“ uvedl soudce, který Kevinovi nařídil pobyt v psychiatrické léčebně. Jenže nebezpečný stalker se odvolal…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku