Rihanna nafotila s Kate Moss velmi žhavé lesbicky laděné fotky
zdroj: Profimedia

Rihanna nafotila s Kate Moss velmi žhavé lesbicky laděné fotky

24. 2. 2013 – 14:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Video ze společného focení zpěvačky a topmodelky je nabité sexy energií a i když neodhaluje nic neslušného, dává prostor každé mužské fantazii.

Pětadvacetiletá popová diva Rihanna a devětatřicetiletá topmodelka Kate Moss ukázaly, že se nahoty opravdu nebojí. Pro časopis V Magazine nafotily erotikou nabité fotky, které nenechají chladným asi žádného muže. Ladění obou hvězd do sado-maso stylizace, kterou jim předurčil známý fotograf Mario Testino, z nich udělalo sexuální dominy a z videa je zřejmé, že si natáčení musely užít nejen jeho dvě hlavní protagonistky. 

Krásky se neváhaly svléknout a předvést tak svá nádherná těla, ale i když vlastně nejsou vidět žádné intimní partie, jejich pózy jsou vyladěné natolik, že nechávají průchod vaší fantazii. Ačkoliv je Kate Moss o čtrnáct let starší, má stále co ukazovat a obrovský věkový rozdíl není mezi oběma kráskami vůbec znát. 

Pozadí, které bylo pro focení použito, také dráždí všechny smysly. Tmavě růžový prostor v jehož prostředku zaujímá místo pouze křeslo a poté pohovka v téže barvě, na kterých se obě střídají a vzájemně se dotýkají, sedí si na klíně a hladí se.

Fotografie pro V Magazine zdobí jeho novou titulní stránku a vyšly dokonce jeho dvě verze. Na té jedné sedí Rihanna na klíně nahé Kate Moss a na druhé je to právě opačně. 

Nápad Maria Testina nafotit takto laděné snímky s oběma kráskami vznikl na přehlídce Stelly McCartney, kde byly obě dámy přítomné a na společné focení ihned kývly.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku