Rihanna je singl a chce randit s Miley Cyrus!
zdroj: Profimedia

Rihanna je singl a chce randit s Miley Cyrus!

22. 5. 2013 – 10:43 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Rihanna přiznala, že by se s Miley Cyrus ráda líbala. Že by se rodil nový lesbický románek?

Když se nedávno Miley Cyrus zeptali, kdo by měl podle ní zvítězit v anketě Maximum Hot 100, nezaváhala ani na okamžik. "Myslím, že by to měla být Rihanna. Ona je tak sexy…," řekla roztouženě dvacetiletá zpěvačka. Následně dodala, že by svou idolku chtěla políbit.

A jak se zdá, Rihanně by to ani trochu nevadilo. Spíš přesně naopak. Barbadoská kráska sice byla nejprve zdrženlivá a na přímý dotaz odpověděla vyhýbavě – prý se ještě uvidí. Pak se jí to ale zjevně rozleželo v hlavě. "Rozmyslela jsem si to. Určitě," napsala později na svůj Twitter.

Miley Cyrus zdroj: tisková zpráva

Předevčírem navíc bulvárním novinářů potvrdila, že svůj názor nijak nezměnila. "Pořád to platí. Vyřiďte jí, ať mi zavolá," prohlásila Rihanna drze, zatímco nastupovala do svého auta.

Otázkou je, co na to řekne Rihannin otec Ronald Fenty, který má o budoucnosti své dcery úplně jiné představy. Chce jí totiž opět usmířit s jejím ex-milencem Chrisem Brownem a to bez ohledu na to, že to byl právě Chris, kdo Rihannu v roce 2009 brutálně napadl. "Pořád ho má ráda. Jejich vztah byl velmi vášnivý, a i když se teď rozešli, neznamená to, že jde o definitivní konec. Za pár měsíců zase můžou být spolu," prohlásil odhodlaně Roland.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku