Rihanna: Doma chodím nahá, jsem z Barbadosu
zdroj: tisková zpráva

Rihanna: Doma chodím nahá, jsem z Barbadosu

24. 11. 2009 – 20:04 | Magazín | red | Diskuze:

Zpěvačka Rihanna se před koncem roku svěřuje a pro pány to musí být potěšení i zklamání zároveň. Poté, co přiznala, že má ráda muže s velkým údem, nechala se slyšet, že doma pobíhá úplně nahá. Pochází totiž z Barbadosu a jak sama tvrdí, tam je to naprosto normální.

„Abych byla upřímná, doma jsem ještě přitažlivější, protože tam běhám nahá. Jsem z Barbadosu, a tam je to docela normální. Kluk, co mi čistí bazén, mě nahou viděl už pětkrát. Poprvé to bylo trapné. Vždycky zapomenu na to, kdy přijde. Jsem totiž hrozně zmatená, když mám den volna, většinou spím až do oběda a pak vstanu, většinou ani netuším, co je za den. Ale on už si na ten pohled zvykl. Dokonce jsem své asistentce řekla, aby mi poslala smsku, když má přijít,“ přiznala <a href="http://www.osobnosti.cz/rihanna.php">Rihanna</a>.

Pokud má náhodou den volna, užívá si nejen spánek a nahá pohyb po svém domě, ale také si představuje, že je tlustá. „Některé dny se cítím tlustá, oteklá a nafouklá. To jsou mé ošklivé dny,“ dodala zpěvačka.

Zatím bez komentáře, buďte první!