Richard Krajčo a Tomáš Klus: Proč už nejsou přátelé?
zdroj: Profimedia

Richard Krajčo a Tomáš Klus: Proč už nejsou přátelé?

8. 6. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Frontman skupiny Kryštof a Český slavík 2012 se stále neusmířili

Richard a Tomáš se před několika lety dostali do sporu kvůli megahitu Cesta. A od té doby si nemohou přijít na jméno.

"Myslím, že jsme spíš bývali kamarádi. Od písničky Cesta se naše cesty rozešly. Důvod neznám. Není to otázka na mě," uvedl Krajčo v sobotním rozhovoru pro Rádio Impuls.

Problém spočívá v tom, že Tomáš měl být v inkriminovaném songu mnohem víc slyšet. Jenže Richard prý jejich dohodu porušil a upřednostnil sebe a svou kapelu. Klus to nepřekousnul a později se navezl do Kryštof Kempů.

"Jazyk Kryštof kempů a jejich blízké okolí se mi nelíbí, nepřijde mi to upřímné a fér. Je to ale každého cesta, nezáleží na mém osobním mínění. A každému přeji jeho štěstí," řekl loni serveru Lidovky.cz

Tomáš Klus zdroj: Profimedia

Oba úspěšní zpěváci se následně pohádali na Facebooku. "Mě jen zaráží, že vynáší soudy nad akcí, které se ani na chvíli nezúčastnil, nezažil ani minutu té atmosféry, nezažil propojení světa kapel a fanoušků," napsal o Tomášovi Krajčo.

"Pod slovy 'nepřipadá mi to upřímné a fér' jsem viděl toto: ministr financí a majitel Agrofertu Andrej Babiš, t. č. též lídr politické strany ANO, k jejíž podpoře se chtě nechtě lídr kapely Kryštof Richard Krajčo přihlásil facebookovým zvoláním 'Ano, byl jsem volit', na oné akci točil zmrzlinu a mi nepřipadá, že by to bylo jen čirou radostí z kapek deště nad kempem," reagoval Klus.

Richard se k tomu nyní vrátil a v rádiu konstatoval, že Kryštof za celou svou dosavadní existenci veřejně podpořil jen jednoho politika, resp. političku - Petru Buzkovou. "Ona měla pod sebou odbor školství a my jsme s tím jejím přístupem souhlasili," vysvětlil.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!