Režisér Zack Snyder: 'Ben Affleck je jako Batman až směšně perfektní!'
zdroj: Profimedia

Režisér Zack Snyder: 'Ben Affleck je jako Batman až směšně perfektní!'

8. 1. 2016 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Kostým Batmana si v uplynulých letech oblékla řada slavných herců včetně George Clooneyho a Christiana Balea. Snyder se však domnívá, že Ben Affleck je všechny strčí do kapsy.

Režisér filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti zastává názor, že Affleck je pro tuto roli jako stvořený.

"Řekněme si upřímně, že jako Bruce Wayne je zkrátka úžasný. A pak, když si natáhne kápi…  víte, má na to skvělou bradu," konstatoval Snyder v rozhovoru pro magazín People.

"O obsazení Bena jsem nemusel dlouho přemýšlet. Vím, že ne každému se to líbilo, ale pro mě je prostě perfektní – především díky svému věku a postavě," dodal.

Ben Affleck zdroj: Twitter

Po Internetu už koluje spousta snímků Afflecka v batmanovském obleku, takže můžete sami posoudit, zda se Zac rozhodl dobře. Je ovšem zapotřebí vzít v potaz, že se inspiroval knihou Batman: The Dark Knight Returns, ve které má Wayne už přes padesát a je zobrazován vyšší a svalnatější než v jiných komiksech.

"Jsem si jistý, že jakmile to fanoušci objeví, budou to cítit stejně jako já... Zvěčnil jsem Bena vedle Batmobilu a když jsem se pak podíval na displej fotoaparátu, byl jsem nadšen. První, co mě napadlo, bylo 'Do pr...e, je až směšně perfektní,' " uzavřel Snyder.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!