Režisér TV seriálu Empire se nevybíravě obul do Seana Penna. Naznačil, že úspěšný herec bije ženy!
zdroj: Profimedia

Režisér TV seriálu Empire se nevybíravě obul do Seana Penna. Naznačil, že úspěšný herec bije ženy!

23. 9. 2015 – 11:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Lee Daniels pronesl jeden kontroverzní výrok… a už má na krku žalobu. Sean Penn po něm požaduje odškodnění ve výši 10 milionů USD. Známe podrobnosti.

Nejslavnější "továrnou na sny" otřásá další skandál. Vše začalo před pár několika dny, kdy se Lee Daniels v rozhovoru pro magazín Hollywood Reporter zastal hvězdy Empire Terrence Howarda. Ten má záznam za násilí proti ženě.

"Neudělal nic jiného, než Marlon Brando nebo Sean Penn a najednou je to nějaký za….ý démon," prohlásil úspěšný filmový tvůrce.

"To je znamení času, rasy a toho, kde v Americe právě teď jsme," dodal.

Sean Penn zdroj: tisková zpráva

Penn jeho vyjádření označil za "na všech úrovních neslýchané".

"Nejenže v rámci své domnělé obrany Howarda očividně uznává jeho vinu, ale ještě navíc se zdá, že jeho pochybení omlouvá," uvádí ve své žalobě.

Dvojnásobný držitel Oscara připustil, že měl několik konfliktů se zákonem, avšak zdůraznil, že nikdy nebyl zatčen ani odsouzen za domácí násilí. To prý mohou v případě potřeby potvrdit a dosvědčit i jeho exmanželky včetně Madonny.

Tak tohle bude ještě zajímavé. Podle bulváru se totiž  Madonna s Pennem rozvedla právě proto, že ji psychicky a fyzicky týral. Jednou byl v této souvislosti údajně i zadržen policií, ale slavná zpěvačka proti němu nevznesla obvinění.

Zatím bez komentáře, buďte první!