Raven-Symoné: „Neoznačujte mě za lesbičku“
zdroj: Profimedia

Raven-Symoné: „Neoznačujte mě za lesbičku“

15. 10. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmadvacetiletá černošská herečka a zpěvačka prohlásila, že jí vadí škatulkování.

Raven-Symoné svou homosexualitu sice už netají, ale nechce, aby se o ní mluvilo jako o lesbičce. Totéž platí pro její afroamerický původ.

„Byla bych ráda, kdyby mě označovali za osobu, která miluje jiné osoby. Necítím se být lesbičkou ani Afroameričankou,“ postěžovala si v Oprah: Where Are They Now? show a dodala:

„Vím, odkud mám kořeny. Jsou v Louisianě. Jsem Američanka a to podle mě není výraz pro člověka s nějakou konkrétní barvou pleti.“

Raven-Symoné zdroj: Profimedia

Hvězda seriálu Cosby Show žije s modelkou AzMarie Livingston. Ještě v roce 2012 se však ke spekulacím o svých sexuálních preferencích nechtěla vyjadřovat.

„Žiju svůj SOUKROMÝ život tak, jak jsem nejšťastnější. Během své pětadvacetileté kariéry jsem ani jednou neprozradila, s kým randím, a nemíním s tím teď začínat. Má sexuální orientace je věc moje a mého partnera,“ napsala tenkrát na svůj Twitter. Později uvedla, že jakožto lidská bytost má právo informace tohoto charakteru před veřejností skrývat.

„Rozhodnutí, zda tyto věci máte či nemáte vědět, přísluší jen mě. Minimálně tak dlouho, dokud tím nikomu neubližuju,“ vzkázala všem zvědavcům.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku