Rapper Marpo vydal nové album, kde Sámera Issu nazývá feťákem!
zdroj: Twitter

Rapper Marpo vydal nové album, kde Sámera Issu nazývá feťákem!

27. 9. 2013 – 15:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Syn známého kytaristy Oty Petřiny si odskočil od bicích k mikrofonu a na své nové desce se s nikým a s ničím nemaže.

Člen kapely Chinaski kde hraje na bicí,  se v mezipauze věnuje i své druhé hudební kariéře rappera. Pod přezdívkou Marpo vydává již své páté album s názvem Riot, které bude oficiálně v prodeji už 30. září. Podle něj se jedná o jeho dosud nejlepší počin a fanoušci se tak mají na co těšit. Osmadvacetiletý Otakar Petřina, přezdívaný také jako král metafor, vyhrál v roce 2010 Hudební cenu Óčka v kategorii Hip Hop a na Youtube mají jeho klipy i téměř 2 milióny shlédnutí.

"Jsem odchován Limp Bizkit. Takže skáču do lidí, lezu po konstrukcích, běhámpo baru. Rozhodně jen nestojím na místě a nemávám rukou, jak je často v rapu běžné," svěřil se v rozhovoru pro server iDnes.cz o svém exhibicionismu.

Marpo zdroj: tisková zpráva

V písni z nového alba Riot si nebere servítky s lidma z showbyznysu a ve skladbě Hollywood si neváhá na paškál vzít bývalou Superstar Sámera Issu! "Dopadneš jako Sámer Issa, je z tebe kedra. Skončíš hraním jednou ročně pro obchodní centra," zní pěkně peprný text. Co na to Sámer?

Turné k nové desce začne 18. října v Pardubicích a potrvá více jak měsíc. Ve svém volném čase se věnuje thaiskému boxu a dceři Emmě.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!