Rapper 50 Cent čelí obvinění z domácího násilí a hrozí mu až 5 let vězení!
zdroj: tisková zpráva

Rapper 50 Cent čelí obvinění z domácího násilí a hrozí mu až 5 let vězení!

4. 7. 2013 – 17:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Známý rapper vypadá na pohled drsně a je tomu tak i v jeho osobním životě. Neváhal dokonce použít násilí na své expřítelkyni.

Sedmatřicetiletý zpěvák je obviněn z toho, že 23. června vykopl dveře domu v Kalifornii, kde se nacházela jeho expřítelkyně, kterou útočník poté také napadl. Vlastním jménem Curtis Jackson zůsobil škodu v hodnotě asi 130 tisíc korun a hrozí mu až pět let vězení a milión korun další pokuty, pokud bude usvědčen.

Rapper stačil před příjezdem policie z místa činu uprchnout, ale to mu stejně není nic platné. V domě se našly rozbité lustry, nábytek i televize.

Napadená žena přiznala, že byla s hudebníkem ve tříletém vztahu a údajně je to zároveň i matka jeho druhého dítěte. Čím ho musela tak rozčílit, že zašel až tak daleko?

"Bez ohledu na skutečnost, že jde o známou osobnost je domácí násilí závažný trestný čin a údajní pachatelé budou stíháni v maximálním možném rozsahu zákona," prohlásil právník města L.A. Mike Feuer.

Soud proběhne 22. července, kdy se rozhodne o dalším osudu známého hudebníka, který tak může své další songy skládat už jen z vězeňské cely.
 

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku