Rakby, který podráždil Rytmuse, vydává desku. Další útok nečekejte
zdroj: iREPORT.cz

Rakby, který podráždil Rytmuse, vydává desku. Další útok nečekejte

21. 1. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Rapper Rakby letos rozvířil stojaté vody slovenského rapu songem Čau Paťo, ale rapové pseudoválce se na svém novém albu již nevěnuje. Na trh přichází se svým debutovým CD s čistým štítem a svérázným pohledem na svět. Sebevědomí, ambice, ani zdravá drzost mu nechybí. Prvním singlem je skladba Fresh.

Po dvou letech od vydání úspěšného alba Abnormal přichází nitranský rapper s prvním sólovým hudebním počinem. "Na tomto albu najdete můj pohled na svět, mé názory na společnost a mou zpověď bez kompromisů a pravidel. Takový opravdu jsem," prozradil Rakby, který se během spolupráce s Bacilem hodně naučil. Vydat se na sólovou dráhu tak byl jen další, logický krok v kariéře: "Hodně lidí tvrdí, že náš úspěch je náhoda, že za něj vděčíme hokejistům. Tímto albem jsem odhodlaný dokázat, že si své místo na scéně zasloužím," tvrdí.

Album Fresh se rodilo poměrně dlouho, ale právě díky tomu je přesně takový, jak ho mladý rapper chtěl mít:"Splnil se mi se, protože přesně takový album jsem chtěl mít. Je různorodé, hudebně pestré a díky němu jsem mohl světu říct o tom, co mě trápí, co mi dělá radost, co mě naplňuje, nebo štve. Je plné uštěpačného a někdy až pikantního humoru, ale řeší i seriózní témata a v jeho závěru dokonce odhaluji asi nejvíce ze sebe, jak jsem kdy odhalil. Skladba Zpověď je pro mě dost intimní. Je přesně o tom, co teď prožívám," doplnil. Prvním singlem je titulní skladba, ke které stihl Rakby natočit i odvážný videoklip.

Za svou nejsilnější stránku považuje nitranský rapper právě humor: "Neberu se příliš vážně. Kdo mě zná, ví, že jsem pro každou srandu. Nemám problém střílet si ze sebe, ale dokážu zamířit i na jiný cíl a musím se přiznat, že takto provokovat mě dost baví," směje se.

zdroj: youtube.com

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!