Půvabná Jana Kirschner se s rodinou stěhuje do České republiky
zdroj: Profimedia

Půvabná Jana Kirschner se s rodinou stěhuje do České republiky

9. 1. 2013 – 10:51 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slovenská zpěvačka Jana Kirschner se po Vánocích přestěhovala do Prahy. Stráví tu prozatím jeden rok.

Janu i jejího partnera Eddieho Stevense v Praze čekají pracovní povinnosti. Jak uvedla v deníku Plus jeden deň, zpěvačka zde točí nové album. „Odchod do Prahy nevnímám jako velkou změnu, protože jsem tam jezdila pracovně už v minulosti a mám zde velmi dobré zázemí,“ uvedla zpěvačka. Kirschner se v minulosti usadila na několik měsíců také v Londýně, tam se jí ovšem prorazit nepodařilo. Vrátila se a s hudebním producentem Stevensem založila rodinu a společně vychovávají dnes už dvouletou dceru.

Jana_Kirschner_2 zdroj: Profimedia

Před odjezdem do Česka si Jana poprvé užila anglické Vánoce, o kterých před lety nechtěla ani slyšet. Každoročně pár trávil svátky na Slovensku, kde si Jana užívala slovenských tradic a pohádek. Letos s přítelem jeli na Vánoce do Anglie, kde dceři ukázali, jak oslavy probíhají tam.

Kirschner v minulosti v Česku spolupracovala se skladatelem Petrem Hapkou a textařem Michalem Horáčkem. Kdo bude autorsky stát za albem, které hodlá Kirschner v Praze natočit, zatím není jasné.„Vím pouze to, že tam bude hodně muzikantů a že bude zpívané slovensky,“ uvedl zpěvaččin manažer Jožo Šebo.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku