Prsa kam se podíváš: YouTube zakázal nový videoklip Justina Timberlaka kvůli nahotě
zdroj: Profimedia

Prsa kam se podíváš: YouTube zakázal nový videoklip Justina Timberlaka kvůli nahotě

5. 7. 2013 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaatřicetiletý zpěvák natočil žhavý klip k písni Tunnel Vision. Ten byl ale na serveru YouTube po několika hodinách stažen.

Justin se zjevně nechal inspirovat videoklipem Blurred Lines od Robina Thickea, ve kterém rovněž účinkuje několik polonahých dívek. I v tomto případě ale narazila kosa na kámen. Netrvalo dlouho a server YouTube Justinovo nové video zabanoval.

A není se co divit. Jediný, kdo v tomto klipu zůstává oblečený, je Justin a jeho spolupracovníci. Oproti tomu všechny ženy jsou nahoře bez, takže chtivé oko mužského diváka si přijde na své. Někteří po zhlédnutí videa dokonce prohlásili, že Justinova manželka Jessica Biel by si zasloužila dostat medaili za toleranci.

Justin Timberlake zdroj: Profimedia

Pro úplnost dodejme, že Tunnel Vision je třetí song z Justinova alba The 20/20 Experience a videoklip vznikl v režii Jonathana Cravena, Simona McLoughlina a Jeffa Nicholase.

Pokud si chcete Justina poslechnout naživo, nejbližší příležitost budete mít příští pátek, kdy slavný americký zpěvák vystoupí na Wireless Music Festival v Londýně. Jeho nahé kamarádky ho ovšem s největší pravděpodobností doprovázet nebudou.

Zatím bez komentáře, buďte první!