Proč? Sexy Charlie Hunnam náhle odmítl hlavní roli v Padesáti odstínech šedi
zdroj: tisková zpráva

Proč? Sexy Charlie Hunnam náhle odmítl hlavní roli v Padesáti odstínech šedi

13. 10. 2013 – 10:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Některým fanynkám erotického bestselleru tato zpráva způsobí šok, pro jiné bude velkou úlevou, protože v roli hlavního mužského představitele si představovali někoho úplně jiného.

Poté, co teprve v září třiatřicetiletý anglický herec oznámil, že se zhostí role hezouna a byznysmana Christiana Greye, je nyní všechno jinak. I když oficiálně herec oznámil jako důvody odmítnutí role příliš nabitý pracovní rozvrh, mohou být skutečné důvody úplně jinde. Nezalekl se náhodou příliš odvážných scén, které jsou knihou skrz naskrz prošpikované? Možná se necítil na roli dominantního Greye, který si sado maso praktikami ukájí svou sexuální potřebu, nebo jen nechtěl být navždy zaškatulkován právě kvůli této knize, ze které šílí milióny žen po celém světě.

Dakota Johnson zdroj: Profimedia

Universal Studio tuto novinku oznámilo teprve v pátek. "Tvůrci filmu a Charlie Hunnam souhlasili s tím, že najdou pro hlavní mužskou roli nového adepta, protože pracovní vytížení Charlieho jeho stávajícími projekty mu nedovoluje, aby se na roli Christiana Greye pořádně připravil."

Herec v současné době natáčí snímky Triple Nine a Crimson Peak, které by měly mít premiéru v roce 2015. Jisté je to, že hlavní ženskou roli bude i nadále hrát Dakota Johnson a navzdory problémům s hlavní mužskou rolí je premiéra filmu naplánována na příští rok.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku