Proč je "Hobit" stále svobodný?
Martin Freeman v roli hobita | zdroj: Profimedia

Proč je "Hobit" stále svobodný?

17. 12. 2012 – 21:54 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Dlouho očekávaný trhák podle stejnojmenné knihy J. R. R. Tolkiena je konečně v kinech, a tak se pozornost veřejnosti obrátila směrem k jeho hlavním hvězdám. Dlouholetá přítelkyně Martina Freemana, který ztvárnil ústřední roli hobita Bilba Pytlíka se médiím svěřila, proč spolu neplánují svatbu.

Blonďatá kráska Amanda Abbington, jež se rovněž živí jako herečka, je Freemanovi oporou již jedenáct let a porodila mu dvě děti. "Znám spoustu lidí, kteří se po mnoha letech vztahu vzali a pak se za půl roku rozvedli, tak si to asi nechceme pokazit," vysvětlila Amanda, proč z ní stále není "paní Pytlíková".

Martin Freeman a Amanda Abbington na premiéře filmu Hobit Martin Freeman a Amanda Abbington na premiéře filmu Hobit | zdroj: Profimedia

Freemanova přítelkyně rovněž prozradila, že se film "Hobit" musel bez herce málem obejít. Martin Freeman už totiž podepsal natáčení druhé série seriálu Sherlock, a na natáčení na Novém Zélandu mu nezbýval čas. Režisér Peter Jackson, jenž díky trilogii "Pán prstenů" získal tři Oscary, o svého Bilba Pytlíka stál natolik, že byl ochoten kompletně překopat natáčecí plán, jen aby se Martin Freeman mohl role zhostit.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!