Princ Harry si příští rok možná vezme tuhle blonďatou tanečnici!
zdroj: Profimedia

Princ Harry si příští rok možná vezme tuhle blonďatou tanečnici!

8. 10. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Vypadá to, že další královská svatba je na spadnutí a mladší syn zesnulé princezny Diany do toho příští rok praští.

I když je devětadvacetiletý princ Harry pěkný bouřlivák a jeho královská výsost babička Alžběta z jeho skandálů div nedostala infarkt, vypadá to, že se konečně sklidnil. Možná se mu zalíbil rodinný život, který vede jeho starší bratr William se svou ženou Kate a nedávno narozeným synem Georgem a sám už možná myslí na rodičovské povinnosti. Osmnáct měsíců už mladý aristokrat randí s o pět let mladší tanečnicí Cressidou Bonas, která mu zřejmě natolik učarovala, že vážně přemýšlí nad chomoutem.

Cressida Bonas zdroj: Profimedia

Podle Cressidiných přátel o svatbě opravdu uvažují a podle dalších zdrojů Harry neustále mluví o ženění a dětech. Vypadá to, že by se mohli vzít už příští rok. Princova nevěsta to nebude mít lehké, i když to tak možná na první pohled vypadá. Královské povinnosti, nemožnost si na veřejnosti dělat co chce, to si uvědomuje i samotná budoucí nevěsta. "Cressida si myslí, že je na vdávání příliš mladá a Harryho řeči o manželství a usazení ji trochu děsí," prozradil zdroj.

Možná budoucní členka královské rodiny letos absolvovala londýnskou taneční konzervatoř Trinity Laban a je otázkou, zda do toho příští rok s Harrym praští. Jisté ale je, že by si to s ní milióny Britek rády vyměnily.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!