Princ Harry má třicáté narozeniny
zdroj: Profimedia

Princ Harry má třicáté narozeniny

15. 9. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Mladší syn prince Charlese a princezny Diany dnes slaví významné životní jubileum. Gratulujeme!

Harry ke svým třicátým narozeninám mj. dostane dědictví po své tragicky zesnulé matce. To má hodnotu cca 350 milionů Kč.

Princ ovšem začal oslavovat už o víkendu, respektive v neděli. Prvními gratulanty byli účastníci letošního ročníku Invictus Games, který Harry organizoval.

„Vážně se na svoje třicátiny těšíme. Cítíme se na ně dost staří,“ konstatoval Harry během přípitku s kapitánem anglického týmu Davem Hensonem, který se rovněž narodil 15. 9. 1984.

Princ Harry zdroj: Profimedia

Na večírek podle dostupných informací dorazila i Harryho expřítelkyně Cressida Bonas. Připomeňme, že ostře sledovaný pár se rozešel letos na jaře – údajně kvůli tomu, že Cressida se nedokázala vyrovnat s pozorností médií. Ten se ještě vystupňoval poté, co se začalo spekulovat o případné svatbě.

„Je příliš mladá a na manželství není připravená. A už vůbec ne na manželství s princem,“ prozradil v dubnu nejmenovaný zdroj magazínu People.

Bulvár přitom tvrdil, že Alžběta II. trvá na tom, aby se Harry oženil, než mu bude třicet - což pochopitelně nestihl. Snad se mu v nadcházejících letech bude v lásce dařit minimálně stejně, jako se mu daří v jeho charitativních aktivitách.

Zatím bez komentáře, buďte první!