Představitel Semira Gerkhana slaví padesátiny! Je Semir nejlepší z Kobry 11?
zdroj: Vlastní foto autora

Představitel Semira Gerkhana slaví padesátiny! Je Semir nejlepší z Kobry 11?

22. 9. 2016 – 18:21 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Německý herec Erdogan Atalay, kterého fanoušci znají hlavně jako neohroženého komisaře Semira Gerkhana z kultovního seriálu Kobra 11, slaví své 50. narozeniny! Představujeme vám Semira a všechny jeho parťáky z Kobry 11 a zajímá nás, kdo je nejpopulárnější!

Kobra 11

Kobra 11 je německý akční kriminální televizní seriál o fiktivním kriminálním oddělení dálniční policie. V roce 2015 je v ČR vysílána již 19. série tohoto seriálu. Více.

Kobra 11 zdroj: Distributor

1. Semir Gerkhan

Semir, kterého ztvárnil Erdogan Atalay, vyrůstal v turecké čtvrti v německém Kolíně nad Rýnem. Odtud se vydal pracovat na policii a jednoho dne dostal nabídku od zdejší dálniční policie, aby nastoupil za zastřeleného Inga Fischera. Jeho prvním parťákem byl Frank Stolte. Ten však beze stopy zmizel na konci 1. série. Více.

Semir Gerkhan zdroj: Distributor

2. Frank Stolte

Frank je bývalý parťák Inga Fischera a první parťák Semira Gerkhana. Jeho povaha je klidná. Postavu ztvárnil Johannes BrandrupVíce.

Johannes Brandrup a Erdogan Atalay zdroj: Distributor

3. André Fux

André byl Semirovým druhým parťákem. Jeho povaha je klidná, někdy až agresivní. Ovládá bojová umění, které i párkrát předvedl. Kromě toho je i zpěvák. Postavu ztvárnil Mark KellerVíce.

Mark Keller a Erdogan Atalay zdroj: Distributor

4. Tom Kranich

Tom Kranich je typický akční hrdina - odvážný, silný... Je také přátelský, má rád krásné ženy a často je zamilovaný. Je hodně u svých přátel, i přes jeho možná trochu velkou sebejistotu oblíbený. Tom je třetím parťákem Semira Gerkhana. Tom většinou nosil obleky a všude chodí pozdě. Postavu ztvárnil René SteinkeVíce.

René Steinke a Erdogan Atalay zdroj: Distributor

5. Jan Richter

Jan je milý a přátelský. Je čtvrtý parťák Semira Gerkhana. Jeho povaha je klidná. Vždy hájí zákon a právo a nezabíjí ani muže, kteří mu zabili kamaráda. Je šarmantní, elegantní a pozorný. Jan většinou nosil obleky. Postavu ztvárnil Christian OliverVíce.

Christian Oliver a Erdogan Atalay zdroj: Distributor

6. Chris Ritter

Chris Ritter je pátý parťák Semira Gerkhana. Je profesionálně vycvičený policista. 10 let pracoval pro tajnou službu, byl zrazen svým kolegou a vězněn v Africe, kde ho mučili, píchali mu drogy a při pokusu o útěk byl několikrát postřelen. Jeho povaha je klidná, někdy až agresivní. Chris od začátku nosil obleky. Postavu ztvárnil Gedeon BurkhardVíce.

Gedeon Burkhard a Erdogan Atalay zdroj: Distributor

7. Ben Jäger

Ben Jäger je šestý partner Semira Gerkhana. S Gerkhanem pracuje od roku 2008 po smrti Chrise Rittera. Jeho povaha je klidná. Ben je také zpěvák a kytarista, podobně jako André FuxBen je prvním parťákem, který nenosí obleky. Postavu ztvárnil Tom BeckVíce.

Tom Beck a Erdogan Atalay zdroj: Distributor

8. Alex Brandt

Alex Brandt je sedmým parťákem Semira Gerkhana. S Gerkhanem pracuje od roku 2013, po odchodu Bena Jägera. Je už dlouho policista a pracoval jako agent, vrchní komisař u protidrogového nasazení, kde ho kamarádi a kolegové zradili a vzali do vězení. Postavu ztvárnil Vinzenz KieferVíce.

Vinzenz Kiefer a Erdogan Atalay zdroj: Distributor

9. Paul Renner

Paul Renner je osmým parťákem Semira Gerkhana. S Gerkhanem pracuje od roku 2015, po odchodu Alexe Brandta. Je bývalý policejní důstojník. Je to nadaný policista s bystrým smyslem pro spravedlnost a srdcem na správném místě. Postavu ztvárnil Daniel RoesnerVíce.

Daniel Roesner a Erdogan Atalay zdroj: Distributor

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku