Představitel Indiana Jonese a Hana Sola o své letecké nehodě: 'Nebylo to jako ve filmu'
zdroj: Profimedia

Představitel Indiana Jonese a Hana Sola o své letecké nehodě: 'Nebylo to jako ve filmu'

30. 10. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Harrison Ford promluvil o havárii letadla, ze které jako zázrakem vyvázl jen s několika zraněními – i o novém dílu Hvězdných válek. Co všechno prozradil?

Jak jsme váš již informovali, Harrison Ford se v březnu rozhodl proletět v historickém letadle z období II. světové války. Tomu ale krátce po startu vysadil motor a slavný herec tak musel nouzově přistát.

"Jo, vzpomínám si. Ne na všechno, ale na některé věci ano," konstatoval Ford ve včerejším vydání pořadu Jimmy Kimmel Live!, do kterého dorazil v převlečení za hot-dog.

"Pamatuji si, jak se zastavil motor… Na věž a jejich návrhy. Navrhli, ať zkusím přistát normálním způsobem a já věděl, že to dělat nebudu, tak jsem řekl ne. A to je poslední věc, kterou jsem si vybavil – ve skutečnosti až pět dní poté," uvedl a dodal, že kromě tržné rány na hlavě a pár zlomenin utrpěl i takzvanou retrográdní amnézii (ztráta paměti vztahující se na časový úsek před událostí, při které vznikla, pozn. red.).

"Bylo to jako ve filmu," zeptal se Kimmel?

 "Ne, nebylo to jako ve filmu," odvětil Harrison.

O nových Hvězdných válkách se ale moc bavit nechtěl.

"Co se o nich dá říct? Chci, aby to diváci zažili a ne slyšeli," prohlásil Ford. Přiznal ale, že se během natáčení skutečně zranil o dveře kosmické lodi Millennium Falcon.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku