Představitel Harryho Pottera odmítl roli v novém filmu s čarodějnickou tématikou
zdroj: tisková zpráva

Představitel Harryho Pottera odmítl roli v novém filmu s čarodějnickou tématikou

18. 9. 2013 – 10:54 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Daniel Radcliffe už má kouzlení zřejmě po krk a deset let v čarodějnickém hábitu mu stačilo.

Čtyřiadvacetiletý britský herec už má zřejmě čarodějnického světa dost a jak to vypadá, tak v boji s Voldemortem ho už zřejmě nikdy neuvidíme. Stejně tak jeho dva největší herecké kolegy a blízké přátele Emmu Watson a Ruperta Grinta zřejmě do nového filmu jeho tvůrci nepřilákají. Spisovatelka J.K. Rowling dlouho čekala, než objeví nový námět pro čarodějnické téma a našla ho v knize, kterou filmový Harry v Bradavicích vlastnil. I bez hlavních hrdinů určitě půjde o zajímavý snímek, který do kin přiláká milióny natěšených fanoušků.

Daniel Radcliffe ve hře Aquus zdroj: tisková zpráva

"Netřeba říkat, že se pokračování nebudu účastnit a myslím, že ani nikdo z nás," vysvětlil Daniel. Jeho život a hlavně herecký směr je už daleko za bránami bradavické školy čar a kouzel a nutno připomenout, že první díl Harryho Pottera se natáčel, když mu bylo pouhých 11 let!
Daniel se ve svých rolí neváhá ani svléknout do naha, jako například v divadelní hře Aquus. Sice bude nejspíš navždy spojován s kouzelníkem Harrym, ale na druhou stranu kde by byl dnes, kdyby tuto roli nedostal?

Zatím bez komentáře, buďte první!