Pravda o rozvodu Katy Perry s Russellem Brandem: Chtěla se zabít
zdroj: Facebook

Pravda o rozvodu Katy Perry s Russellem Brandem: Chtěla se zabít

1. 10. 2013 – 11:30 | Magazín | Tevi | Diskuze:

I celebrity mají těžký život, jen se na rozdíl od obyčejných lidí musí na veřejnosti tvářit jako by se nic nedělo. S problémy utíkají do soukromí, kterého nemají mnohdy dostatek.

Asi málokdo by to do téhle zpěvačky řekl. Hýří nápaditými videoklipy, širokými úsměvy a pozitivní image. Jedna z největších umělkyní současnosti je vyrovnaná a v pohodě, ale přiznala, že ne vždy tomu tak bylo.

Při vystoupení na festivalu iTunes řekla, že zazpívá píseň By The Grace Of God z připravovaného alba. V písni se zpovídá ze svých pocitů a song se vztahuje k rozvodu, kterým si před dvěma lety prošla. Tehdy Katy ukončila manželství s manželem hudebníkem a hercem Russellem Brandem a podle textu písně si prošla peklem. Tento song se pro ní stal jakousi zpovědí z toho nejtěžšího, co ji potkalo.

Katy Perry zdroj: Facebook

Z písně je patrné, jak těžké okamžiky si prošla a přiznává, že pomýšlela i na sebevraždu, protože nevěděla, jak dál.  Katy vzkazuje fanouškům, že pokud chtějí vědět co se s ní opravdu děje, stačí poslouchat její slova, protože všechny texty k písním jsou o ní a o jejím reálném životě. Nyní se Katy věnuje práci a na sebevražedné myšlenky nemá čas. Její fanoušci ji za to zajisté odmění ještě větší přízní, protože by byla tragédie přijít o tak velkou umělkyni, jakou bezesporu Katy je.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku