Pravda o plastikách Jennifer Lopez!
zdroj: tisková zpráva

Pravda o plastikách Jennifer Lopez!

8. 11. 2013 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiačtyřicetiletá zpěvačka a herečka vehementně popřela, že by kdy podstoupila jakoukoliv plastickou operaci.

Dr. Ayham Al-Ayoubi z Velké Británie se nedávno postaral o pořádný rozruch, když na svém Twitteru napsal, že obličej Jennifer Lopez vypadá, jako kdyby prodělal už několik plastických úprav.

Světově uznávaný odborník na plastickou chirurgii a lékařský ředitel London Medical & Aesthetic Clinic zveřejnil i „důkazy“ - konkrétně dvě fotografie, které dle jeho mínění zachycují Jennifer před a po údajných plastikách. Ty okomentoval slovy „přirozeně hezká, ale nyní vypadá úžasně“.

Reakce rozčílené zpěvačky na sebe nenechala dlouho čekat: „Je mi líto pane, ale nikdy jsem nepodstoupila plastickou operaci žádného druhu,“ vzkázala mu JLO.

Jennifer Lopez zdroj: tisková zpráva

Do troufalého chirurga se okamžitě pustilo i několik desítek zpěvaččiných fanoušků, kteří ho nazvali „falešným doktorem“. Dr. Al-Ayoubi se pravděpodobně zalekl, neboť krátce nato se na Twitteru objevila jeho omluva:

„Milá @JLo, přijměte prosím mou upřímnou omluvu za tento tweet, který publikoval můj asistent bez mého vědomí… Jste od přírody velmi krásná žena a moc vám to sluší, někdy k drobné změně vzhledu stačí i chytrý make-up...“

A jaký je váš názor? Myslíte, že Jennifer říká pravdu?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku