Poznáte slavného producenta na fotografii z dětství?
zdroj: Profimedia

Poznáte slavného producenta na fotografii z dětství?

11. 7. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Tenhle slavný americký hudebník a producent, mimojiné i manžel neméně slavné zpěvačky Beyoncé, se od svých raných let téměř vůbec nezměnil!

Třiačtyřicetiletý otec krásné dcerky Blue Ivy má stále ten samý výraz, jako na své školní fotografii. Ta spatřila světlo světa právě díky jeho milované manželce, která fotku z rodinného alba umístila na své webové stránky na počest jeho nového alba Magna Carta... Holy Grail.

Nutno dodat, že se album umístilo na prvním místě hudebního žebříčku ve Velké Británii, což zatím s žádným jeho předchozím albem nedokázal. I když během jeho sedmnáctileté kariéry prodal desítky milionů alb, nová deska je pro fanoušky ke stažení zdarma! Jak je to možné?

Jay-Z a Beyoncé zdroj: tisková zpráva

Nová distribuční metoda má zabránit pirátskému stahování na internetu, ale Jay-Z kvůli tomu určitě nepřijde zkrátka. "Je potřeba napsat nová pravidla," nechal se nedavno slyšet.

Od firmy Samsung dostane Jay-Z 5 milionů dolarů za 1 milion stáhnutých kopií alba. Jiní umělci prodávají své desky například tak, že si je jejich fanoušci za určitý obnos stáhnou, zkrátka je na nich, na kolik si nové album svého oblíbeného interpreta cení. U nás tak prodávala jednu ze svých posledních desek například i kapela Vypsaná fixa.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku