Poznáte jednoho z nejvíce sexy mužů planety v bezdomoveckém looku?
zdroj: Profimedia

Poznáte jednoho z nejvíce sexy mužů planety v bezdomoveckém looku?

23. 9. 2013 – 8:35 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Mít slavnou tvář a žít v New Yorku, znamená vystavovat se denně pohledům tisíců zvědavých lidí. Jak to řeší hollywoodské hvězdy?

Dvaatřicetiletý sexsymbol je snem miliónů žen a dívek, ale pokud byste ho náhodou potkali někde na ulici, možná byste se mu vyhnuli velkým obloukem a možná mu i hodili pár centů na sendvič. Řeč je o Jakeu Gyllenhaalovi, hvězdě Zkrocené hory a bývalém příteli pravé blondýnky Reese Witherspoon, jehož neuvěřitelně modré oči a šibalský úsměv dokáže odzbrojit snad každou ženu. Pokud se ovšem nezapomene oholit! Podobnou strategii používá i nejvíc sexy žena planety Mila Kunis, která po ránu ve vytahané teplákovce s rozmazaným make-upem vypadá jak holka od vedle.

Jake Gyllenhaal zdroj: tisková zpráva

Herec si vyrazil ve sportovním outfitu do ulic velkoměsta, aby si trochu zasportoval a jak jinak odvrátit zrak kolemjdoucích, než se pořádně zamaskovat. V poslední době je v jednom kole a jeho fanoušci se mohou těšit v příštích dvou letech na jeho tři nové filmy. Prvním z nich je romantická komedie Nailed po boku Jessicy Biel, dobrodružný Everest a drama Nightcrawler. Každý si tedy přijde na své a my se máme na co těšit.

Zatím bez komentáře, buďte první!